سیدمحمود رضوی سرمایه گذار فیلم "درباره الی" درباره پایان اکران این فیلم به خبرنگار مهر گفت: این فیلم با اجبار 16 خرداد ماه اکران عمومی شد. در صورتی که ما قصد داشتیم که یک تا دو هفته قبل از این تاریخ نمایش را شروع کنیم تا به اکران تابستان برخورد نکنیم.
وی افزود: سه هفته اول اکران این فیلم با جریان قبل و بعد از انتخابات روبرو شد که عملا در این زمان سینماها نیمه تعطیل بودند. بعد از آن شرایط به مرورعادی شد. اما به خاطر این شرایط یکبار بیلبوردهای فیلم ما جمع و یکبار دیگر به آتش کشیده شد و ما مجبور شدیم دوباره برای تبلیغات فیلم کار کنیم وهزینههایی را در این ارتباط پرداخت کردیم.
رضوی با اشاره به فروش "درباره الی" گفت: این فیلم با وجود این شرایط بالغ بر یک میلیارد فروخت. به طوری که در هفته آخر ما روزانه به طور متوسط حدود 15 میلیون فروش داشتیم. این رقم خوبی برای یک فیلم است. بعضی از فیلمها آرزو دارند با چنین رقمی اکران خود را شروع کنند.
وی خاطر نشان کرد: پیش از این اعلام شده بود، فیلمهایی که در این شرایط اکران شدهاند، در بخشهای مختلف حمایت میشوند. در صورتی که برای پخش تیزرهایمان از تلویزیون از ارشاد حمایتی دریافت نکردیم. پخش آنها بر اساس توافق پخشکننده با صدا و سیما صورت گرفت. از اول هم دنبال کمک مالی نبودیم اما این حرفها برای ما عملی نشد.
وی در ارتباط با اکران عمومی این فیلم گفت: با وجود اینکه پروانه نمایش فیلم را در روزهای پایانی اسفند دریافت کردیم اما با اصرار معاونت سینمایی برای اکران نشدن این فیلم در عید نوروز مواجه شدیم. راضی بودیم اکران را پنجم فروردین شروع کنیم ولی این امر به هر دلیل تحقق نیافت و ما به اجبار این تاریخ را قبول کردیم.
رضوی افزود: در آن شرایط اعلام کردند که "درباره الی" به علت نداشتن پروانه نمایش اکران نشد حتی به سالنهای سینما برای اکران عید نوروز همین موضوع را در میان گذاشتند. درصورتی که من یک کپی ازپروانه نمایش این فیلم در روزهای پایانی اسفند ماه دارم ولی آنها به هر قیمتی نگذاشتند این فیلم اکران شود.
وی ادامه داد: این فیلم در شرایط بحرانی فروش بالایی داشته است. در صورتی که اگر شرایط مناسبتری داشت قطعا با فروش بهتری روبرو میشدیم. این موضوع باعث میشد هم به چرخه سینما و هم به سینماداران کمک شود.
رضوی درباره اکران"پستچی سه بار در نمی زند" عنوان کرد: صاحب این فیلم مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است. آنها هم قبول نکردند اکران "درباره الی" ادامه پیدا کند. نمایش آنها در هفتههای پایانی با ماه رمضان روبرو میشد. اگر شورای صنفی نمایش و یا وزارت ارشاد شرایطی فراهم میکرد تا اکران فیلمها دو هفته ادامه پیدا می کرد، به نفع سینما بود.
وی تاکید کرد: به خاطر شرایط موجود، اگر اکران عید فطر با یک یا دو هفته تاخیر آغاز می شد ما نیز می توانستیم در زمان بیشتری فیلم را روی پرده داشته باشیم. باید برای حمایت از فیلم ها چنین شرایطی را اعمال می کردند.
نظر شما